🎙️Wouter Vrancken: "Vooral het resultaat telt"

🎙️Wouter Vrancken: "Vooral het resultaat telt"

Speeldag 5 - UEFA Conference League voorrondes - 22-08-2024 om 20:15 u

Omri Gandelman bezorgt ons een kleine voorsprong in het tweeluik versus Partizan FK. Op woensdag 28 augustus ontvangen we de Serven thuis. Wouter Vrancken is voorzichtig en weet dat er volgende week nog een zware match wacht.

Wouter Vrancken: "Het belangrijkste is het resultaat van deze partij"

Omri Gandelman: "Van zodra ik in de box kom, besef ik dat ik gevaarlijk kan zijn"

Hij deed het weer, onze scorende middenvelder. Zijn vierde treffer is het al dit seizoen, nadat hij ook eind vorig seizoen de netten vaak deed trillen – was hij dan ooit een spits? “Nee, ik speelde vroeger zelfs centraal achterin”, lachte hij. “Op mijn positie weet ik gewoon dat ik het team met doelpunten kan helpen, ook op voorzet zoals vandaag. Van zodra ik in de box kom, besef ik dat ik gevaarlijk kan zijn.”

Hard work pays off – want de goals kwamen niet zomaar uit de lucht vallen. “Sinds ik hier ben, werk ik hier elke dag aan met Danijel Milicevic”, was hij de assistent-coach erkentelijk. “In de box, buiten de box, hoe te bewegen, hoe op voorzetten in te lopen, afwerking, … Het komt allemaal aan bod. Ik heb erg veel grote stappen vooruit gezet. Het is fijn dat ik dat werk tijdens de wedstrijden kan verzilveren. Tot vreugde ook van mijn ploeggenoten.”

En zo stappen de Buffalo’s met een goede uitgangspositie het vliegtuig op. “Ja, want het was geen eenvoudige wedstrijd. De eerste helft begonnen we goed met dat doelpunt. Na de rust liep het daarentegen wat stroever, maar het is dan ook geen kleine tegenstander.  De technische staf zal er de nodige lessen uit trekken om volgende week thuis de klus te klaren, want het is nog niet gedaan”, bleef de Gentse nummer 6 met de voeten op de grond.


#COBW #PARGNT #UECL