Ook deze zomer EK in de Ghelamco Arena

Ook deze zomer EK in de Ghelamco Arena

Dankzij de prestaties van de nationale ploeg is België voetballand nummer 1 ter wereld. Aan onze Rode Duivels om hun favorietenstatus waar te maken, straks op het Europees Kampioenschap in Frankrijk. Één zaak staat vast: het land zal achter hen staan. En de Ghelamco Arena wordt de plaats bij uitstek om voor de Duivels te supporteren!

Live in de Ghelamco Arena
Als enige outdoor locatie in Gent en omstreken zal de Ghelamco Arena ook ditmaal (net als het WK 2014) het decor vormen voor duizenden feestende en uitzinnige fans van de Rode Duivels. Een nieuw tornooi, dus ook een nieuw concept. Voor zowel jong als oud wordt elke wedstrijd van de nationale ploeg één groot feest, met verschillende belevingszones!

Voetbal, een feest
Alle wedstrijden van de Rode Duivels (hopelijk tot in de finale) worden live op grote schermen uitgezonden in de modernste voetbaltempel van het land, de Ghelamco Arena. Alle ambiance van een echte topvoetbalmatch gegarandeerd, mét groot volksfeest voor en na op de Promenade.

In deze binnentribune, die als een grote brede ring door het stadion loopt en voor deze gelegenheid een gedaantewisseling zal ondergaan, zal de sfeer van gastland Frankrijk gecreëerd worden met verschillende live optredens en een ruime keuze aan food&drink bars in ware festivalstijl. Een totaalbeleving!

Voor iedereen
Ook wie geen die hard voetbalfan is, kan op deze matchdays uit de bol gaan. Het verfijnde Montparnasse, de swingende Moulin Rouge, of de bumping beats van de Franse zomerstranden ... Ambiance gegarandeerd in onze Arena de Triomphe ! Verschillende DJ’s en artiesten zullen het beste van zichzelf geven in deze verschillende belevingszones.

En we creëren ook een speciale ruimte voor kinderen, zodat ook jonge gezinnen deze gelegenheid niet hoeven te laten schieten. Zo vindt de tweede groepsmatch van de Rode Duivels plaats op een zaterdagnamiddag.

Door in te zetten op lage toegangsprijzen (5 euro) en hoge amusementswaarde wil de Ghelamco Arena zoveel mogelijk mensen laten delen in wat een historische voetbalzomer belooft te worden

Setting
De Ghelamco Arena wordt zonder twijfel de “Arena de Triomphe”. De centrale Promenade wordt het epicentrum van dit groot feest. Deze brede en comfortabele ring, die doorheen het volledige stadion loopt, wordt verdeeld in 4 zones, elke met hun eigen beleving en invulling. Vanuit de tribunezitjes kunnen de wedstrijden vervolgens gevolgd worden via grote LED schermen, die voor de tribunes worden geplaatst en voor optimale zichtbaarheid zorgen. Elke bezoeker heeft een genummerde seat om het comfort verder te optimaliseren. Na de wedstrijd zal het feest nog enkele uren verdergaan...

Bedrijven
Er worden ook gepaste partner en hospitality mogelijkheden voorzien.

Once In A Lifetime
Tenzij je zelf als Duivel tussen de lijnen staat of één van de weinigen bent die een ticket heeft voor de matchen ter plaatse, zijn Les Fêtes Belges dé beste garantie op een onvergetelijke ervaring, een onvervalst ‘ik was erbij’-moment. Vanaf 22 maart wordt meer informatie bekend gemaakt en kunnen de inschrijvingen starten - Wees erbij, want wij gaan door, tot en met de finale. En bij elke winnende stap die de Duivels zetten op weg naar Parijs zal Gent daveren.