AVS zendt matchen live uit

AVS zendt matchen live uit

Regionale zender AVS zal ook deze zomer enkele wedstrijden van KAA Gent uitzenden én livestreamen. Zo zal de Fanmatch tegen Lille en de heenmatch van de tweede voorronde in de Conference League live te volgen zijn op jouw tv of via de nieuwe website van AVS.

KAA GENT - LILLE (17/07/24 - 19u30)

Op woensdag 17 juli ontvangen we het Lille van Jonathan David in de Planet Group arena. Alle abonnees komen gratis kijken, maar kun jij er niet bij zijn? Dan zorgt AVS ervoor dat je niets mist! 

KAA GENT - FK LIEPAJA/VÍKINGUR (25/07/24 - 20u)

Een week later, op donderdag 25 juli, beginnen de Buffalo's er officieel aan. In de tweede voorronde van de Conference League treffen we de winnaar van het duel tussen FK Liepaja en Víkingur. Abonnees met een ABO PLUS+ komen gratis naar  deze wedstrijd. Ook deze match zal AVS uitzenden.

PLOEGVOORSTELLING (22/07/24 - 18u30)

Op maandag 22 juli staat de Buffalo Kick-Off op het programma. Op de Gentse Feesten worden voor de 20e keer de belangrijkste elftallen van KAA Gent voorgesteld met show en spektakel. Ook AVS slaat zijn tenten op op het Sint-Baafsplein en zendt de ploegvoorstelling uit via livestream.
 


#COBW #PRESEASON #LIVESTREAM