Verlies tegen landskampioen

Na een zure nederlaag vorige week zondag op Club YLA kregen onze ladies op vrijdagavond landskampioen RSC Anderlecht over de vloer. De Brusselaars wisten al heel wat te scoren dit seizoen. De eindstand werd 0-3.

Starten deden we met één wissel, Bey Temsamani maakte plaats voor debutant Lotte Engels. Onze Ladies begonnen met veel moed aan de wedstrijd maar konden in de eerste helft weinig klaar spelen tegen een sterk Anderlecht. Iets voor rust kwamen de bezoekers dan ook op een logische voorsprong. Enkele minuten later wisten ook onze Ladies de netten te laten trillen, de goal werd onterecht afgekeurd wegens buitenspel.

Na de pauze kwamen onze ladies heel wat sterker uit de kleedkamer. We konden onze voet zetten naast de landskampioen. We voetbalden enkele mooie kansen bij elkaar maar door een gebrek aan efficiëntie konden we geen druk leggen bij de bezoekers. Een kwartier voor tijd maakten de bezoekers de wedstrijd dood, na een kopbal goal kwamen we op een dubbele achterstand. Vlak voor tijd krijgen maken ze na een ongelukkige terugspeelbal nog de 0-3.

Volgende week zaterdag trekken we naar Sclessin, voor een duel tegen Standard.