Respect voor elkaar

Respect voor elkaar

Beste Buffalosupporter,

We beleven momenteel sportieve hoogdagen. Voetbal moet altijd een feest zijn en nu is het dat zeker. Dat succes hebben we mede te danken aan onze talrijke vrijwilligers, die steeds paraat staan om de wedstrijd veilig te kunnen laten verlopen. Zonder hun medewerking is het organiseren van een wedstrijd quasi onmogelijk. In return vragen ze één ding terug: RESPECT! We danken alle Buffalo's voor de geweldige sfeer tijdens de voorbije wedstrijden en vragen respect voor alle leden van onze blauw-witte familie.

U mag er zeker van zijn dat iedereen binnen de club uw steun erg waardeert. Die bomvolle Ghelamco Arena met haar geweldige sfeer, die mede door u gecreëerd wordt, stuwde de ploeg naar de sportprestaties van hoog niveau. Dank hiervoor.

Respect en dankbaarheid voor de vele vrijwilligers

We willen echter ook wijzen op andere onmisbare schakels van dit succes: onze vrijwilligers en suppoosten. Ze nemen zelfs verlof indien nodig. Dit alles om uw welzijn, veiligheid en comfort te garanderen en de wedstrijd van hun favoriete ploeg zo in alle rust te laten doorgaan. Alle toeschouwers dienen dan ook te allen tijde de richtlijnen van de medewerkers op te volgen. Zij zijn trouwens ook de reden waarom u tot 20 minuten voor de aftrap met een pendelbus naar het stadion kunt komen. Dankbaarheid en respect zijn dan ook op hun plaats.

Een minderheid van 'supporters' blijken echter niet het nodige respect te tonen voor hen en dat kunnen we als club hoegenaamd niet tolereren. We zullen streng optreden bij gevallen van (verbale) agressie, provocatie of ordeverstoring. Voetbal is een feest en dat kan het enkel blijven wanneer iedereen - spelers, supporters, medewerkers, tegenstanders - elkaar respecteert.

Laten we er samen een formidabel seizoenseinde van maken, zowel op als naast het veld.

Met blauw-witte groeten

KAA Gent