De gerenommeerde restaurantgids Gault&Millau heeft zijn jaarlijkse scores toegekend. Met 16 op 20 mag restaurant Horseele zich opnieuw bij de absolute top rekenen in Gent en omstreken.
Restaurant Horseele - dat ook een Michelinster heeft - bevindt zich op de vierde verdieping van onze Planet Group arena. Je kunt er heerlijk dineren of lunchen met zicht op het veld.
Een diner bij Horseele is dan ook veel meer dan een maaltijd: de sublieme gerechten van onze topchef Danny Horseele in combinatie met de unieke locatie laten een blijvende indruk achter.
Volgens Gault&Millau 2025 is Horseele het op twee na beste restaurant van Gent. Deze waardering is het resultaat van het harde en toegewijde werk van chef Danny en zijn hele team.
"De unieke omgeving is het werkterrein van chef Danny Horseele, die al meer dan 45 jaar vlijtig en goed gemutst aan het fornuis staat. Zijn keuken is gebaseerd op de beste kwaliteitsproducten." - Gault&Millau 2025
KAA Gent wil Danny en zijn team van harte feliciteren met de mooie score. Wil je graag zelf ontdekken waarom Horseele tot de top van de Belgische gastronomie behoort? Reserveer dan hier.
Lees hieronder ook de volledige beoordeling van de prestigieuze restaurantgids Gault&Millau.