Abonnementenverkoop Play Offs

Abonnementenverkoop Play Offs

Na twee jaar wachten zijn we terug waar we horen te zijn. Op maandag 9 maart start de abonnementenverkoop voor Play Off 1. Dit zowel voor abonnees als voor niet-abonnees.

Praktische info:

  • bij een abonnee die zijn abonnement verlengt voor de play offs, wordt het huidige abonnement verlengd met 5 extra wedstrijden. Hij/zij zal gewoon zijn huidige abonnement kunnen blijven gebruiken. Nieuwe abonnees krijgen allen een abonnement in ticketvorm.
  • wie aan het loket een abonnement koopt, kan altijd gratis parkeren op parking A, zijnde de KAA Gent-parking die zich voor tribune 1 bevindt. Andere parkings vallen niet onder ons beheer.

Abonnees

De voorrangsperiode voor abonnees begint op maandag 9 maart en loopt t.e.m. woensdag 25 maart. Vanaf donderdag 26 maart start de vrije verkoop.

De abonneekorting geldt enkel tijdens de voorrangsperiode. Vanaf 26 maart betaalt iedereen de prijs voor niet-abonnees (ook al waren ze dus abonnee tijdens het reguliere seizoen). De online verkoop van abonnementen is tot en met 25 maart enkel voor abonnees. Wie als bestaande abonnee zijn abonnement verlengt, zal gewoon zijn huidige abonnement kunnen blijven gebruiken.

Niet-abonnees

Ook niet-abonnees kunnen al PO-abonnementen kopen vanaf 9 maart, maar dan enkel op plaatsen die niet zijn ingenomen door abonnees. Ter info: tijdens het reguliere seizoen waren er 14000 abonnees, dat betekent dat er vanaf 9 maart reeds 5000 plaatsen open staan voor verkoop aan niet-abonnees. Opgelet: tot en met 25 maart kunnen enkel abonnees online tickets kopen. Voor niet-abonnees is geen online verkoop mogelijk.

>> Klik hier voor de abonnementsprijzen tijdens de Play offs

 

Online verkoop

De meest efficiënte manier om als abonnee je PO-abonnement aan te schaffen is uiteraard via het online ticketing platform. Hoe meer abonnementen we zo verkopen, hoe korter de wachttijden aan het loket. Doe jezelf en je mede-Buffalo’s een plezier en koop online! Klik hier voor meer info over het online kopen van je abonnement (lees eerst de info bij 'Algemeen'). Tot en met 25 maart kunnen enkel abonnees online tickets kopen. Voor niet-abonnees is er geen online verkoop mogelijk.

Loketverkoop

Naast de online verkoop is er uiteraard nog steeds de verkoop aan het loket tijdens de gewone openingsuren. Via drie koopzaterdagen geven we iedereen de kans om ook buiten de werkuren zijn/haar abonnement aan te schaffen. Op zaterdag 14 maart,  21 maart en 28 maart zijn we telkens open tussen 10u en 15u.

Telenettribune - Familietribune

We willen dat (jonge) kinderen samen met hun (groot)ouders aan een democratische prijs kunnen blijven genieten van de sfeer en het comfort in onze voetbaltempel.  Daarom kiezen we er opnieuw voor om de abonnementsprijzen in de Telenettribune heel laag te houden (slechts 15 euro voor kinderen jonger dan 16 jaar, 45 euro voor studenten - bekijk hier de prijzen).

Om die reden gaan we ook abonnementscontroles doen tijdens de PO-wedstrijden. Wie bij een controle betrapt wordt op misbruik, zal volgend seizoen geen toegang meer krijgen tot de Telenettribune.  Zo zorgen we er samen voor dat de familietribune een familietribune blijft.  Wie zijn abonnementen in de Telenettribune online verlengt, vragen we dan ook met aandrang om ook het abonnement van zijn (klein)zoon/dochter te verlengen.  We brengen even in herinnering dat de regel voor de Telenettribune is dat een volwassene slechts een abonnement kan kopen wanneer hij wordt vergezeld door een kind. Per kinderabonnement kunnen maximaal 2 volwassenenabonnementen aangekocht worden

Voordeel als abonnee / VDK –korting

We hanteren zoals steeds democratische prijzen voor onze abonnementen. Wie de ticket- en abonnementsprijzen gaat vergelijken zal zien dat je als abonnee tot 30% korting geniet t.o.v. losse tickets!

Volwassen abonnees die over een VDK-bankkaart beschikken, krijgen 5 euro korting op de abonnementsprijzen en dat in tribune 1, tribune 2 en tribune 3 (Meer info op de site van VDK).

Abonnees die tijdens de reguliere competitie een abonnement met VDK-korting hadden, kunnen dit ook tijdens de voorrangsperiode online hernieuwen (behalve VDK-abonnees van de Telenettribune). Heb je nu een VDK-abonnement en wil je na de voorrangsperiode nog een VDK-abonnement kopen, dan dien je daarvoor naar het loket te komen. Wie nog geen abonnement had en nu een abonnement met VDK-korting wil, dient sowieso naar het loket te komen.

Losse tickets

Kan je door je werk of andere omstandigheden toch geen abonnement nemen? Geen probleem! Op 17 maart wordt de play-offkalender bekend gemaakt en zullen we laten weten wanneer de losse ticketverkoop start.

Parkeerkaarten

Iedereen die een seizoensparking kocht kan op beide oren slapen, de parkeerkaarten zijn heel het seizoen geldig en worden dus tijdens de play offs gratis verlengd.