Met KAA Gent naar de foor: Buffalodag 2015

Met KAA Gent naar de foor: Buffalodag 2015

Op woensdag 11 maart kleurt de Gentse Halfvastenfoor opnieuw blauw en wit. Tussen 17u en 18u bezoekt de hele spelerskern van KAA Gent onder leiding van Hein Vanhaezebrouck de kermis op het Sint-Pietersplein.

De Halfvastenfoor staat opgesteld op het Sint-Pietersplein, het Kramersplein en het Sint-Amandplein. De foor heeft plaats van 7 tot 29 maart 2015. De Halfvastenfoor biedt voor elk wat wils. Zoals steeds vind je er een stevige mix van grote molens, attracties voor iedereen, kinderattracties, smulkramen én dranktenten. Er zijn opnieuw meer dan 100 attracties. Ook aan traditionele, kleinere kermiskramen en gezellige eet- en snoepkraampjes ontbreekt het uiteraard niet.

Op woensdag 11 maart krijgen KAA Gentsupporters 30% korting op alle tuigen en kramen die versierd zijn in onze kleuren. Om de korting te krijgen moet je herkenbaar als Buffalo uitgedost zijn of je KAA Gentabonnement voorleggen. De foor opent woensdag ten laatste om 14 uur.

De hele spelerskern en technische staf tekenen present om 17u. Ze zijn een uur lang aanwezig en beschikbaar voor de supporters op en rond het Sint-Pietersplein. Want wij zijn KAA Gent!

Buffalodag is een initiatief van de Stad Gent en Voetbal in de stad in samenwerking met KAA Gent.