Nieuwe ploegposter beschikbaar in alle VDK-kantoren!

Nieuwe ploegposter beschikbaar in alle VDK-kantoren!

Heb jij de nieuwe VDK-poster nog niet? Ga dan als de bliksem naar het dichtstbijzijnde VDK-kantoor om gratis dit collector's item binnen te halen!

>> Vind hier het dichtstbijzijnde VDK-kantoor in jouw buurt!

Collector's item? Jazeker!

De nieuwe ploegposter is om twee redenen memorabel! Allereerst omwille van de twee prijzen die we vorig seizoen en begin dit seizoen pakten. KAA Gent werd onder leiding van Hein Vanhaezebrouck immers voor het eerst in zijn geschiedenis landskampioen! Bovendien wonnen we begin dit seizoen ook de allereerste Supercup in de Gentse geschiedenis. Beide prijzen staan dan ook mooi op de voorgrond bij de huidige ploegposter.

Maar de leukste verrassing staat op de achterzijde van de poster. Daar werden ALLE ploegposters verzameld die sinds het begin van het fantastische partnership met VDK werden ontworpen. Met andere woorden, ALLE ploegposters sinds het seizoen 1988-1989 staan op de huidige ploegposter. Een leuk verzamelaarsobject voor zowel de ouderen als jongeren onder ons. De jongste Buffalo's leren zo de geschiedenis en de oud-spelers van onze club wat beter kennen, terwijl de oudere generatie nog eens kan wegdromen bij de talloze herinneringen die de gezichten van onze vroegere helden met zich meebrengen.

En zoals steeds wordt de ploegposter gratis ter beschikking gesteld door onze trouwe hoofdsponsor VDK!