"Geen intensiteit in onze acties"

"Geen intensiteit in onze acties"

Speeldag 10 - Jupiler Pro League - 06-10-2024 om 19:15 u

Het bezoek aan Stayen draaide uit op een stevige partij. Na de verplaatsing op Stamford Bridge was het moeilijk voor de troepen van Wouter Vrancken om dezelfde energie als STVV te brengen. 

WOUTER VRANCKEN - "We hebben geen goede wedstrijd gespeeld. Er zat geen intensiteit in onze acties."

Mathias Delorge: "Er sloop te veel onzuiverheid in ons spel"

Een trip naar vertrouwde grond was het voor Mathias Delorge – “Ze hebben het goed gedaan”, aldus de middenvelder over zijn ex-ploegmaats. “Hun gameplan was heel goed. Het was niet gemakkelijk om tegen hen te voetballen, met hun hoge druk en het gegeven dat ze alles goed vastzetten. In het begin lukte dat bij ons ook, maar gaandeweg sloop er te veel onzuiverheid in ons spel.”

Van Londen naar Sint-Truiden op enkele dagen tijd – het kruipt blijkbaar in de kleren. “Ja, er speelde wel wat vermoeidheid. Daarom vind ik dat we al bij al tevreden mogen zijn met een punt. Het was echt niet gemakkelijk, zij waren scherp en snedig. Toch overheerst het gevoel dat we hier iets laten liggen. De drie punten mee naar huis nemen had veel fijner aangevoeld.”

Een open deur intrappen was dat. De volgende match moet het niveau enkele treden naar omhoog. “Absoluut. Ik had ook het gevoel dat er erg veel moest gelopen worden – het spel ging constant op en af. Totaal geen gesloten wedstrijd, dat was erg vermoeiend. Na de internationale break moeten we ervoor zorgen dat we er terug staan." (RG)


#COBW #STVVGNT #JPL