Start vrije abonnementenverkoop UEFA Champions League op woensdag 9/09

Start vrije abonnementenverkoop UEFA Champions League op woensdag 9/09

Op woensdag 9 september om 12u 's middags start de vrije abonnementenverkoop voor de UEFA Champions League. Dat betekent dat ook niet-abonnees vanaf dan UCL-abonnementen kunnen kopen. We verwachten dat we tegen dinsdag 8 september om middernacht (tot dan kunnen abonnees hun abonnement nog online verlengen) op 14200 verkochte UEFA Champions League abonnementen zullen eindigen.

Aboverkoop niet-abonnees: zowel online als aan de ticketing

Vanaf woensdag 9 september zullen niet-abonnees zowel online als aan de ticketing hun Champions League-abonnementen kunnen kopen. Klik hier voor de openingsuren en -dagen van de dienst ticketing tijdens de UCL-verkoopsperiode (zie "Organisatie verkoop").

Hoe u online een abonnement koopt, kan u hier nog eens bekijken. OPGELET! Personen die in het verleden een abonnement hadden of reeds online tickets kochten, hebben al een account en dus ook een online account.  Zij moeten dus geen nieuw account aanmaken. Lees stappen 2 en 3 goed na om te weten wat u dan moet doen. Maak aub alleen een nieuw account aan indien u nooit eerder een KAA Gent-abonnement had of indien u nog nooit van de online ticketing dienst gebruik maakte.

Nog 3200 UEFA Champions League-abonnementen beschikbaar

Er zullen maximaal 17400 abonnementen verkocht worden. Dat betekent dat er vanaf morgen nog 3200 Champions League-abonnementen te verkrijgen zullen zijn. Dat betekent ook dat er per Champions League-wedstrijd telkens nog minimum 1500 vrije plaatsen zullen.

Prijs abonnement vanaf woe 9/9 = prijs voor niet-abonnees

Klik hier voor de prijzen voor niet-abonnees

Abonnees die nog geen Champions League-abonnement kochten tijdens de voorbije voorrangsperiode, kunnen dat uiteraard nog steeds aan de prijs van een abonnee doen, maar hebben vanaf woensdag 9 september logischerwijze geen voorrang meer op hun plaats. Zij kunnen dat ook nog steeds online doen, maar er zal geen reservatie meer klaarstaan voor hen.

Ook wanneer u abonnee bent maar nog nooit de online dienst gebruikte, kan u deze gebruiken. Opnieuw geldt echter dat u GEEN NIEUW ACCOUNT dient aan te maken als abonnee (zie de waarschuwing hierboven). Op de online pagina zelf kan u via de button "LINK" inloggen en een login en paswoord verkrijgen. MAAK AUB GEEN NIEUW ACCOUNT AAN ALS U AL ABONNEE BENT! Klik hier voor de juiste stappen

Bezettingsgraad tribunes

Na de voorrangsperiode voor de abonnees kunnen we alvast meegeven dat we in de verschillende tribunes volgende bezettingsgraden hebben:

  • Tribune 1: 47%
  • Tribune 2: 80%
  • Tribune 3: 64%
  • Tribune 4: 70%

Daarbij hoort uiteraard de kanttekening dat er op het totaal van 20000 plaatsen (incl. 1000 bezoekersplaatsen) slechts een maximum aantal van 17400 abonnementen verkocht zullen worden.