Bezoek aan La Martiniquaise Benelux

Bezoek aan La Martiniquaise Benelux

Op donderdag 19 september organiseerden we het eerste Business event voor Structurele Partners en leden van de Executive Club van dit kersverse seizoen. De unieke setting van de geklasseerde gebouwen en tuin van La Martiniquaise Benelux waren als echte Gentse parel de ideale locatie. 

De avond werd ingeleid met een welkomstwoord door onze Commercial Manager Tyas Kastelijn, waarna het publiek werd verrast door een interview met twee A-kern spelers van KAA Gent. Momodou Sonko en Zalán Vancsa, twee jonge spelers boordevol ambitie en vastberaden om hun stempel te drukken bij KAA Gent, deelden hun ervaringen en verwachtingen voor de toekomst.

Na het interview volgde een exclusieve rondleiding door de indrukwekkende gebouwen van La Martiniquaise. We kregen de kans om de prachtig geklasseerde ruimtes van binnen te bewonderen, een unieke ervaring die zelden voor het publiek toegankelijk is. Tijdens de tour werd ons het volledige distillatieproces van alcoholische dranken zoals jenever en whisky uitgelegd.

Na deze bijzonder leerrijke en boeiende ervaring was er volop gelegenheid om te netwerken, terwijl we genoten van heerlijke hapjes en drankjes. Onze speciale dank gaat uit naar La Martiniquaise voor de uitstekende organisatie van dit topevenement. Tenslotte willen we al onze Structurele Partners en leden van de Executive Club bedanken voor deze meer dan geslaagde avond.


#COBW #B2B