Kampioenen steunen Kampioenen

Kampioenen steunen Kampioenen

De hele KAA Gentfamilie wil de vreugde om het gewonnen kampioenschap delen met de buren van het Prinses Elisabeth Kinderziekenhuis UZ Gent. Gedurende twintig dagen worden op verschillende manieren fondsen opgehaald ten voordele van ‘deLIEving’, een project van het Kinderkankerfonds.

'DeLIEving’ biedt opvang, onderwijs en steun aan broers en zussen van ernstig zieke kinderen en kinderen van ernstig zieke ouders in het UZ Gent. ‘Kampioenen steunen Kampioenen’ wordt gecoördineerd door vzw Voetbal in de stad en loopt van 11 tot 31 juli 2015.

www.crowdfunding.gent

De actie maakt gebruik van het crowdfundingsplatform van de Stad Gent. Met een eenvoudige klik kan iedereen die dat wenst een bedrag naar keuze doneren aan ‘deLIEving’. Op het platform kan de tussenstand geraadpleegd worden. Doneren kan van zaterdag 11 tot en met vrijdag 31 juli 2015.

Offline donatie

Particulieren of bedrijven die hun gift rechtsreeks aan ‘deLIEving’ willen bezorgen kunnen dit via een overschrijving op het rekeningnummer van vzw Kinderkankerfonds BNP IBAN: BE31 2850 3053 8255 - BIC: GEBABEBB met de mededeling 'Kampioenengift'. Wie op deze wijze 40 euro of meer geeft, krijgt u een fiscaal attest. Bezorg een betalingsbewijs aan community@kaagent.be en de gift wordt opgeteld bij het totaalbedrag van de actie op www.crowdfunding.gent.

Doneer als organisatie of als bedrijf

Organiseer op de werkvloer een inzameling bij collega’s en schenk de opbrengst aan de actie ‘Kampioenen steunen Kampioenen’ te voordele van ‘deLIEving’. Alle donaties verschijnen op de wall van het crowdfundingplatform, tenzij de donateur dit zelf niet wenst.

Op www.kaagent.be wordt een lijst gepubliceerd: sponsorpagina Kampioenen steunen Kampioenen

  • met vermelding van de naam vanaf 250 euro;
  • met vermelding van naam en logo vanaf 500 euro;
  • met vermelding van naam, logo en foto van (symbolische) overhandiging vanaf 1000 euro;
  • met vermelding van naam, logo en foto van overhandiging gift op podium van ploegvoorstelling Gentse feesten op maandag 20 juli 2015 of voor de wedstrijd KAA Gent-KRC Genk op vrijdag 31 juli 2015 vanaf 2500 euro.

Komt u in aanmerking voor publicatie op de website kaagent.be, contacteer dan community@kaagent.be voor meer informatie.

Champagnefles 9 liter Ace of Spades voor gulste gift

Het bedrijf, de organisatie of de persoon die bij het afsluiten van de fundraising (31 juli 2015 om middernacht) de hoogste gift voor 'deLIEving' heeft gedaan (via www.crowdfunding.gent of via overschrijving op de rekening van het Kinderkankerfonds vzw) ontvangt een 9 liter champagnefles Ace of Spades uit handen van een delegatie spelers/technische staff van KAA Gent thuis of op de zetel van het bedrijf. Bij een gelijk bedrag, gaat de fles naar de hoogste gift die als eerste werd geregistreerd. Uiteraard wordt aan deze overhandiging op de communicatiekanalen van KAA Gent en vzw Voetbal in de stad ruime aandacht geschonken.

Het gaat om de fles die naar aanleiding van het kampioenschap door champagnehuis Armand de Brignac en discotheek Carré aan de spelers van KAA Gent werd geschonken. De spelers van KAA Gent schenken op hun beurt de fles aan de actie ‘Kampioenen steunen Kampioenen’ ten voordele van ‘deLIEving’. De fles heeft een marktwaarde van 9000 euro.

Acties en activiteiten

Spelers en supporters van KAA Gent zetten de komende twintig dagen allerlei acties en activiteiten op met als doel zoveel mogelijk geld in te zamelen ten voordele van ‘deLIEving’. Via de website van KAA Gent en de sociale mediakanalen van KAA Gent en de communitywerking vzw Voetbal in de stad komt u de komende dagen en weken alles over deze acties en activiteiten te weten.

Twitter zelf mee over ‘Kampioenen steunen Kampioenen’ met hashtag #deLIEving.