Steun onze Jonge Buffalo's thuis en uit in de UEFA Youth League

Steun onze Jonge Buffalo's thuis en uit in de UEFA Youth League

In het spoor van de kampioenen treden onze jonge Buffalo's aan in de UEFA Youth League. Zij spelen hun wedstrijden in het stadion van KRC Gent-Zeehaven. Toegang is gratis.

In de UEFA Youth League staat winnen op de tweede plaats. De jonge spelers krijgen er de unieke mogelijkheid internationale ervaring op te doen in een sfeer van vriendschap, respect en fairplay.

THUISWEDSTRIJDEN

De jonge Buffalo's spelen in de UEFA Youth League de komende thuiswedstrijden tegen Valencia FC (woensdag 4 november om 14u) en FC Zenit (woensdag 9 december om 14u). 

De wedstrijden worden gespeeld in het PGB stadion (Eikstraat 85, 9041 Oostakker). Toegang is gratis.

UITWEDSTRIJDEN

Maar de jonge Buffalo’s kunnen onze steun evengoed gebruiken in uitwedstrijden.​ Ga je mee dus mee naar Valencia en/of Lyon, pik dan ook daar de wedstrijden van onze jonkies mee! 

 Zo spelen de jonge Buffalo’s nog uit tegen Valencia FC (20 oktober om 16u) in het Estadio Antonio Puchades (klik op de link om het adres te zien) en tegen Olympique Lyon (24 november om 16u) in Plaine des Jeux de Gerland.

KALENDER UEFA YOUTH LEAGUE

BEDANKT RATJES!

Tot slot bedanken we de vrienden van KRC Gent-Zeehaven voor de gastvrijheid en de goede samenwerking bij de organisatie van onze UEFA Youth League wedstrijden in Oostakker.