Al bijna 2000 euro voor het Kinderkankerfonds

Al bijna 2000 euro voor het Kinderkankerfonds

Op de vierde actiedag van de geldinzamelactie ‘Kampioenen steunen Kampioenen’ staat de teller op 1930 euro voor het project ‘deLIEving’ van het Kinderkankerfonds. De 9 liter champagnefles Ace of Spades staat voorlopig in de kast van de stadiongidsen van de Ghelamco Arena. (Foto: Geert Herman/Gentenaar.be)

De hele KAA Gentfamilie wil de vreugde om het gewonnen kampioenschap delen met de buren van het Gedurende twintig dagen worden op verschillende manieren fondsen opgehaald ten voordele van ‘deLIEving, een project van het Kinderkankerfonds in het Prinses Elisabeth Kinderziekenhuis UZ Gent. . 'DeLIEving’ biedt opvang, onderwijs en steun aan broers en zussen van ernstig zieke kinderen en kinderen van ernstig zieke ouders in het UZ Gent. Doneren kan met één klik HIER.

De prijs voor de gulste gift is een 9 liter champagnefles Ace of Spades met een marktwaarde van maar liefst 9000 euro. Voorlopig is de fles van de stadiongidsen van de Ghelamco Arena. Deze vrijwilligers van de communitywerking van KAA Gent gaven 750 euro.

Via de website van KAA Gent en de sociale mediakanalen van KAA Gent en de communitywerking vzw Voetbal in de stad komt u de komende dagen en weken alles over deze acties en activiteiten te weten. Twitter zelf mee over ‘Kampioenen steunen Kampioenen’ met hashtag #delieving.

‘Kampioenen steunen Kampioenen’ loopt van 11 tot 31 juli 2015 en wordt gecoördineerd door vzw Voetbal in de stad, de communitywerking van KAA Gent.

Meer informatie over Kampioenen steunen Kampioenen lees je hier.