Buffalo's winnen ruim van SC Heerenveen op stage

Speeldag 7 - Oefenwedstrijden 2022-2023 - 14-12-2022 om 14:00 u

Op de laatste stagedag stond een oefenpartij tegen SC Heerenveen op het programma. De ex-club van Sven Kums staat momenteel achtste in Nederland en trad deze middag om 14u aan op de oefenvelden van het Oliva Nova Beach & Golf Resort.

De Buffalo's boekten een ruime 4-1 overwinning met twee doelpunten van Hugo Cuypers in de eerste helft en goals van jonkies Ibrahim Salah en Malick Fofana in de tweede helft. Sydney Van Hooijdonk scoorde kort na rust de eerredder voor de Friezen.

Stonden in de basis bij de aftrap: Paul Nardi, Joseph Okumu, Michael Ngadeu, Jordan Torunarigha, Alessio Castro-Montes, Julien De Sart, Vadis Odjidja, Matisse Samoise, Hyunseok Hong, Hugo Cuypers en Ibrahim Salah.

Wissels: Davy Roef en Andrew Hjulsager bij de start van de tweede helft. Sven Kums en Bruno Godeau in de 60e minuut. In de 70e minuut vielen ook Laurent Depoitre, Jens Petter Hauge, Suleyman Marreh, Malick Fofana en Nurio Fortuna nog in.