Andrew: "Qarabag wordt een uitdaging maar ik ben weer fit."

Andrew: "Qarabag wordt een uitdaging maar ik ben weer fit."

Speeldag 1 - UEFA Conference League Knockout Round - 16-02-2023 om 18:45 u

Op de persconferentie daags voor de wedstrijd tegen Qarabag genoten onze coach en Andrew Hjulsager veel aandacht van de lokale pers. Zo luidde een van de vragen: "Zijn jullie bang van Qarabag?". Het toont nog maar eens aan hoe de club leeft in Baku. Hein had het volgende antwoord klaar: "Nee, we doorzwommen al vele watertjes. Zo elimineerden we Tottenham toen ze tweede stonden in de Premier League. Bang zijn we nooit, maar respect hebben we altijd."

Dat Qarabag een te duchten tegenstander is, is duidelijk voor onze coach. "Zowel Club Brugge als RSC Anderlecht verloren hier al. Het wordt een moeilijke opgave. Qarabag verloor dit seizoen nog maar één keer thuis. Vorig jaar kon enkel Marseille hier komen winnen. Met een quasi vol huis hier wordt het geen evidentie. "

Verder was er ook goed nieuws uit de ziekenboeg. Andrew Hjulsager komt terug uit blessure. "Ik ben fit", zei de Deen. "Ik kijk er naar uit om terug te spelen al wordt het niet simpel. Qarabag speelt mooi voetbal. Ze halen ook steeds resultaten dus wij moeten morgen ons beste niveau halen. Thuis zijn ze heel dominant. Het wordt een challenge."


#COBW #UECL #QARGNT