Extra info over de komende Champions League thuiswedstrijden

Extra info over de komende Champions League thuiswedstrijden

Beste supporters, gelieve de hieronder staande informatie over de komende UEFA Champions Leaguewedstrijden nog eens goed na te lezen. Abonnees die online hun abonnement kochten: vergeet niet uw e-tickets af te printen!

Abonnees & niet-abonnees die online mini-abo UCL kochten --> print uw e-tickets af aub!

Voor de duidelijkheid: abonnees én niet-abonnees die online hun mini-abo UCL kochten, ontvangen hun e-tickets als pdf in een bevestigingsmail. De eerste mail die u na een geslaagde betaling ontvangt, is het bewijs van uw overschrijving. In de tweede mail zit een bevestiging én daarbij gevoegd zit ook een pdf met 3 e-tickets (1 voor elke match). U dient uw e-tickets uiteraard af te printen en mee te brengen naar de wedstrijd. Dit is immers uw toegangsbewijs.  Het is dus niet zo dat de drie Champions League-wedstrijden bij abonnees die online kochten, op hun abonnement werden opgeladen.

  • Wanneer u de e-tickets uitprint en de barcodes rechtsboven en linksonder staan er niet op, kijk dan uw printerinstellingen na aub. Indien dat niet werkt, probeert u best uw e-tickets bij iemand anders af te printen.

    Update - bij Mac gebruikers blijkt het voor te komen dat de barcodes rechtsboven en linksonder niet mee worden afgeprint. Bij pc's stelt dit probleem zich blijkbaar niet. Gelieve uw tickets bij een pc-gebruiker af te printen in dat geval.
     
  • Indien uw betaling wel gelukt is, maar u geen pdf ontving met daarin uw e-tickets, neem dan dringend contact op met ons via tickets@kaagent.be

Geef ons daarbij steeds volgende info mee:

  • Abonnementsnummer (onderaan links op uw abo te vinden)
  • naam+voornaam
  • gsm-nummer
  • Tweede mailadres (verschillend van het mailadres voor online ticketing)
  • Het betalingsbewijs dit u per mail ontving van admin@kaagent.be

Strenge UEFA-controles tijdens UEFA Champions Leaguewedstrijden

De UEFA Champions League is niet alleen sportief het allerhoogste. Ook de UEFA-reglementering is veel strenger dan die van de Jupiler Pro League. Tijdens UCL-wedstrijden gelden heel wat speciale regels, gaande van publiciteit over tv-rechten tot veiligheid.

KAA Gent gaat er alles aan doen om iedereen tijdens de Champions League een leuke avond te bezorgen. We willen van deze Champions Leaguecampagne een feest maken waarbij iedereen kan genieten van elke wedstrijd, zowel uit als thuis. Tegelijkertijd willen we ons op een positieve manier tonen aan de hele wereld. Maar daarvoor hebben we ook jullie hulp nodig. In het verleden zijn jullie immers steeds onze beste ambassadeurs geweest.

De laatste 4 seizoenen was er een sterke stijging van het aantal incidenten tijdens de UEFA-competities. Omdat UEFA snel komaf wil maken met die stijging spreken ze vaak direct zware straffen uit. Daarbij wordt de thuisclub zelfs medeverantwoordelijk gesteld voor het gedrag van de bezoekende supporters.

Minimumboetes beginnen vanaf € 7500 (voorwerp op het veld gooien), over € 25000 (1e inbreuk pyrotechnisch materiaal - beter gekend als “bengaals vuur”) en € 75000 (2e inbreuk pyrotechnisch), tot nog hogere bedragen. UEFA schrikt er zelfs niet voor terug om hele vakken en/of tribunes te sluiten als in betreffende vakken/tribunes incidenten plaatsvinden.

Omwille van de strengere regels, zetten we een pak meer middelen in dan bij een gewone competitiewedstrijd. Daarnaast zijn we sinds vorig jaar gestart met een succesvolle sensibiliseringscampagne rond enkele thema’s (respect voor medesupporters & stewards // rookverbod op promenade en in Tribune 4 // vrijhouden evacuatietrappen, etc.). Gezien de zware (geld)sancties en de verhoogde inzet van middelen, zal de club niet twijfelen om supporters die over de schreef gaan, mee te laten opdraaien voor UEFA-boetes. Laat ons aub zo’n scenario vermijden.

Dus maak er een feest van en wees de prachtambassadeurs van onze club en onze stad die jullie al jaren zijn!

 

Verplicht alcoholvrij bier

In lijn met de reglementeringen die UEFA hanteert tijdens Champions League-wedstrijden mag er op matchdagen geen alcoholhoudende drank verkocht worden in het stadion. KAA Gent dient deze reglementering uiteraard te respecteren.  In plaats van uw vertrouwde alcoholhoudende pils zal Alken-Maes een alcoholvrije pils van hoogwaardige kwaliteit leveren bij onze drie komende UEFA Champions League thuiswedstrijden.

Daarvoor zullen ook speciale 33cl. bekers geleverd worden waarop het woord “ALCOHOLVRIJ” aan één zijde gedrukt zal staan. Op die manier is dat alvast duidelijk.