Hein Vanhaezebrouck: Steun ons vandaag met een vol stadion!

Hein Vanhaezebrouck: Steun ons vandaag met een vol stadion!

Landskampioen? Check. Supercup? Check. Alleen de Beker van België ontbreekt nog op het palmares van Hein Vanhaezebrouck. En daar wil de coach maar wat graag verandering in brengen. Tegen KV Mechelen strijden de Buffalo’s om een plekje in de halve finales van het bekertornooi. Hein doet dan ook een warme oproep aan de fans: “Spendeer tien euro minder aan kerstcadeautjes en kom ons woensdag aanmoedigen. De spelers verdienen dat na wat ze tot nog toe gerealiseerd hebben.”

“De Beker van België is één van onze drie doelen dit seizoen”, benadrukt Vanhaezebrouck. “We zijn dus zeer gefocust voor de match tegen Mechelen en zullen proberen door te stoten. Toch wordt dat niet gemakkelijk. Mechelen is een bekerploeg die ook dit jaar weer droomt van de finale. Bovendien hadden we het in de competitie erg lastig tegen hen. Toen maakten we pas in de slotminuut gelijk. We moeten proberen om ons thuisvoordeel ten volle uit te spelen.”

Hein rekent daarvoor op de steun van een vol stadion. “Ik hoop dat er veel supporters komen, gezien het belang van deze partij. Tegen Zulte-Waregem waren er voor het bekerduel tienduizend toeschouwers, terwijl er drie dagen later in de competitie twintigduizend de ploeg vooruit stuwden. Dat maakt een groot verschil voor de spelers. Ik vraag de supporters dan ook om een extra inspanning te doen. De prijzen zijn zeer schappelijk: vijf euro voor kinderen en tien voor volwassenen. Dus spendeer tien euro minder aan kerstcadeautjes en kom ons woensdag aanmoedigen. (knipoogt) De spelers verdienen dat na wat ze dit seizoen al gerealiseerd hebben.”

De coach kwam ook met een kwinkslag terug op de Champions Leagueloting. “Misschien is het maar goed dat Barcelona niet uit de trommel kwam. Want anders zouden enkele jongens twee nachten niet geslapen hebben en waren ze vermoeid tegen Mechelen. (lacht)”

(JVDV)
Foto: Belga Image

Ticketinfo en -verkoop

Er zijn nog meer dan voldoende tickets beschikbaar voor de kwartfinale tegen KV Mechelen vanavond. 

  • Abonnees kunnen zowel aan de loketten als online hun tickets kopen.
  • Niet-abonnees kunnen enkel aan de loketten tickets kopen omdat de wedstrijd vanavond als risicomatch werd aangeduid door de veiligheidsdiensten.
  • De ticketverkoop verloopt vandaag doorlopend tussen 10u en 20u45 (dus tot de aftrap van de wedstrijd.

>> Bekijk hier de ticketprijzen

Extra veiligheidsmaatregelen blijven van kracht

>> Lees hier nogmaals wat dat inhoudt