Help mee aan de grootste sfeeractie ooit!

Help mee aan de grootste sfeeractie ooit!

Binnenkort plant sfeergroep Buffalo Indians de grootste sfeeractie ooit in de geschiedenis van KAA Gent. Gezien de omvang van de actie hebben ze echter alle hulp nodig die ze kunnen krijgen. Het ligt dus mee in jouw handen of we kunnen realiseren wat we in gedachten hebben.

Maar er moet nog heel veel gedaan worden en de leden van de Buffalo Indians komen handen te kort. Omdat we allemaal willen dat onze spelers bij zo'n belangrijke wedstrijd de sfeeractie krijgen die ze verdienen, lanceren we deze oproep.

Alle helpende handen zijn welkom in het KAA Gent Community Center.

  • zondag 19 april 13u-17u
  • maandag 20 april 17u-21u30
  • dinsdag 21 april 17u-21u30
  • woensdag 22 april 13u-21u30
  • donderdag 23 april 17u-21u30

Het KAA Gent Community Center bevindt zich op de eerste verdieping van de Ghelamco Arena. Inkom via ingang C (kant Tribune 2 - Ghelamco Tribune).

Wil je meehelpen om de grootste sfeeractie ooit te doen slagen, kom dan naar het Community Center. De Buffalo Indians kunnen alle hulp gebruiken en onze spelers rekenen erop!

    

De sfeerinitiatieven tijdens de Play Offs 2014-15 komen tot stand door samenwerking tussen KAA Gent, Supportersfederatie KAA Gent, sfeergroep Buffalo Indians en Voetbal in de stad, de communitywerking van KAA Gent. Met de steun van ERM nv.

Artikel: Het Laatste Nieuws/ Foto: Belga Image (Jasper Jacobs)