Sporting Hasselt klopt Jong Gent

Sporting Hasselt klopt Jong Gent

Jong KAA Gent is er niet in geslaagd om Sporting Hasselt punten af te snoepen. De Limburgers zetten een achterstand om in een 1-2-overwinning, de eerste nederlaag voor onze beloften. 

Het was dus Jong KAA Gent dat in de Chillax Arena op voorsprong gekomen was. Na voorbereidend werk van Gyano Vanderdonck scoorde Abubakar Abdullahi. Opnieuw een goal dus van de jonge Nigeriaan, zijn vierde al in drie competitiewedstrijden. Daarmee is hij topschutter in 1e Nationale. 

Abdullahi's doelpunt viel kort voor de pauze en zo kon Jong KAA Gent met een opsteker gaan rusten. In de tweede helft lukte het niet om die voorsprong vast te houden. Sporting Hasselt scoorde eerst op corner en Orye legde de eindstand vast in het slotkwartier. 

Komende zaterdag wacht opnieuw een stevige tegenstander, want dan trekken de Buffalo's naar Cappellen. Cappellen staat samen met Hasselt en Ninove aan de leiding met 7 op 9. 

Opstelling: De Schrevel, De Meyer, Soumah, Vernemmen (C), Ayinde, Van Den Bergh, De Vlieger, Sillamaa (23' Dubrovnyi), Vanderdonck, Abdullahi (84' Van Hoorick), Abubakar

Doelpunten: 43' Abdullahi 1-0, 58' Gueroui 1-1, 79' Orye 1-2.

STAND


#COBW #JONGKAAGENT #GENERATIEGENT