ASFALT: straatvoetbal voor allen

ASFALT: straatvoetbal voor allen

Van vrijdag 20 tot zondag 22 september verovert het Flanders Street Sports and Culture Festival ASFALT onze stad. De KAA Gent Foundation is op de drie locaties te vinden met straatvoetbal voor iedereen. Kom langs om mee te doen of om gewoon te supporteren!

Wandelvoetbal

In het Groenevalleipark is er op zaterdag van 10u tot 18u en op zondag van 10u tot 16u wandelvoetbal. Deze voetbalvorm voor jong en oud is erg toegankelijk en brengt iedereen aan het voetballen.

Meidenvoetbal

Er zal ruimte zijn voor meidenvoetbal op zaterdag van 14u tot 16u in het Groenevalleipark en op zondag van 10u tot 12u in het Rabotpark. Deze laagdrempelige activiteiten brengen meisjes van verschillende leeftijden en niveaus samen. In een veilige omgeving kunnen ze proeven van voetbal. 

Buurtvoetbal

Het Rabotpark is de SL9K-straatvoetbalhub: op zaterdag van 10u tot 13u voor 10- tot 12-jarigen en van 14u tot 18u voor 13- tot 15-jarigen; op zondag van 13u tot 16u voor 16-plussers. Voetbal verbindt, zeker bij jongeren. We zetten hier vol op in door wedstrijdjes te organiseren tussen leeftijdsgenoten.

YOUNITED-voetbal

Op zaterdag van 11u tot 20u wordt er gevoetbald door mensen met een kwetsbare achtergrond aan het Houtdok. Daar voorzien we ook voor hen een veilige en respectvolle omgeving.

G-voetbal

Voetbal is inclusief, met jongeren met een mentale of fysieke beperking. Op zondag van 10u tot 13u wordt er G-voetbal gespeeld aan het Houtdok. We zorgen ervoor dat iedereen die wil voetballen ook kan voetballen. Daarom organiseren we een laagdrempelig en recreatief moment voor G-spelers.

Open voetbalmoment

Op zondag organiseren we aan het Houtdok van 14u tot 17u een open voetbalmoment waarop iedereen welkom is.

Het voetbalaanbod op ASFALT organiseren we met de steun van KAA Gent en van de Stad Gent.


De KAA Gent Foundation dankt haar partners voor hun steun


#COBW #MORETHANFOOTBALL