Extra veiligheidsmaatregelen voor KAA Gent - Westerlo

Extra veiligheidsmaatregelen voor KAA Gent - Westerlo

Naar aanleiding van de recente aanslagen in Parijs en de daardoor verhoogde terreurdreiging in België, worden vrijdag aanstaande (20/11) voor de wedstrijd tegen Westerlo extra veiligheidsmaatregelen getroffen.

 

  • Het is verboden zakken of tassen (rugzak, handtas, ...) mee te nemen naar de wedstrijd. Supporters die toch een zak of tas meenemen, zullen we spijtig genoeg geen toegang kunnen geven tot het stadion. Er zijn in het stadion bovendien geen lockers om betreffende tassen of zakken op te bergen.
  • Er zullen bijkomende toegangcontroles worden uitgevoerd. De fouille zal uitgebreider dan normaal zijn en daardoor treden mogelijk vertragingen op aan de stadioningangen. 

Om te vermijden dat u door deze extra maatregelen de aftrap zou missen, roepen we al onze supporters op om vrijdagavond vroeger dan gewoonlijk naar het stadion af te zakken. De wedstrijd is uitverkocht en bovendien is vrijdagavond een drukke verkeersavond. Kom dus wat vroeger aub.

De ingangen van het stadion zullen geopend worden vanaf 18u. 

Tot slot willen wij nog één zaak onder de aandacht brengen: los van het feit dat het verboden is, is het in de huidige context GEEN GOED IDEE om bommetjes en/of ander pyrotechnisch materiaal mee te brengen en te ontsteken in de buurt van het stadion en/of tijdens de wedstrijd. 

Alvast bedankt voor uw begrip.