KAA GENT X MATCHWORNSHIRT

KAA GENT X MATCHWORNSHIRT

KAA GENT GAAT IN ZEE MET MATCHWORNSHIRT

Een gesigneerd wedstrijdshirt, gedragen door een van je helden tijdens een specifieke match? Vanaf nu krijgen alle Buffalo's de mogelijkheid om zo'n exemplaar te bemachtigen via MatchWornShirt. De eerste officiële shirtveiling van dit seizoen start volgende donderdag 21 december tijdens onze kerstmatch tegen OH Leuven. 

Speciaal voor deze wedstrijd zullen we aantreden in limited edition shirts. De shirts kaderen in het verlengd partnership met kledingsponsor Craft en hebben een rake knipoog naar het tienjarig bestaan van ons stadion. 

HOE WERKT HET?

KAA Gent werkte in het verleden al op evenementiële basis samen met MatchWornShirt. Dankzij de officiële samenwerking gaan we dat nu structureel doen. Liefhebbers of verzamelaars kunnen daardoor in de toekomst makkelijker eigenaar worden van een shirt waarin Gift Orban een hattrick maakte of Davy Roef een penalty stopte. 

Tijdens het seizoen hebben we een aantal wedstrijden uitgekozen waarbij de shirts na afloop van de match gesigneerd worden en beschikbaar gesteld voor een openbare, online veiling. Vanaf de aftrap van de wedstrijd kun je via de officiële website van MatchWornShirt mee bieden. De veiling sluit een aantal dagen na een duel.

MatchWornShirt wordt niet alleen partner van de club, maar ook van de KAA Gent Foundation. Zo gaat bij elke veiling een groot deel naar de zeer gewaardeerde werking van de landelijk gerenomeerde KAA Gent Foundation.

COURAGE PAULO

Om onze onfortuinelijke doelman, Paul Nardi, een hart onder de riem te steken, betraden de starters tegen KRC Genk het veld met een aangepaste boodschap. Deze sweater kan je nu ook al bemachtigen op het platform. De opbrengst gaat bovendien integraal  naar het revalidatiecentrum van het UZ Gent. 

BIED MEE

WAT IS MATCHWORNSHIRT?

MatchWornShirt is een Nederlands bedrijf dat authentieke en gedragen voetbalshirts beschikbaar maakt voor alle voetbalsupporters in de wereld. Alle shirts die het aanbiedt zijn officieel geregistreerd en iedereen met een account op de website, die gratis aan te maken is, kan meebieden. Inmiddels zijn wereldwijd al meer dan 300 clubs aangesloten bij het netwerk van MatchWornShirt.


#PARTNERSHIPS #FOUNDATION