Restaurant Horseele biedt u graag de unieke mogelijkheid om te genieten van een ster aan huis tijdens het Valentijnsweekend van zaterdag 13 en zondag 14 februari. Na de succesvolle take-away van Kerst en Nieuwjaar 2020 hebben Danny en zijn team een uniek menu samengesteld om u nog eens te verwennen.
Bestellen kan tot en met dinsdag 9 februari en afhalen kan op zaterdag 13 februari tussen 9u en 17u.
Leg jouw geliefde(n) in de watten en bestel jouw menu via onderstaande button!
Michelinster
Nog goed nieuws voor Dany & Co want na de 17/20 in Gault&Millau behouden ze nu ook hun Michelinster!
Volgende commentaar willen we u dan ook absoluut niet onthouden: “Hij wordt al meer dan 25 jaar onderscheiden met minstens één Michelinster. Chef Horseele combineert klassieke verfijning met subtiele creativiteit. Zijn voorliefde voor luxeproducten valt meteen op. Tarbot of wild? Wees maar zeker van topkwaliteit. U proeft ook meteen zijn voortreffelijke vakkennis. Zo zijn de sauzen gewoonweg delicieus. Er zijn nog zekerheden in het leven, en Horseele is daar een van.”
Proficiat Danny!