Bekerhuldiging tegen KRC Genk

Bekerhuldiging tegen KRC Genk

Speeldag 1 - Europe Play-Offs - 24-04-2022 om 16:00 u

We woare geried! Na een zenuwslopende finale namen we de beker mee naar Gent, waar we die maar al te graag aan onze supporters willen tonen. Daarvoor is het ideale moment onze volgende thuiswedstrijd, op de eerste speeldag van de Europe play-offs tegen KRC Genk. In de aanloop naar de match tonen we in première onze eigen/wijze recap van de finale en steken we de beker opnieuw in de lucht!

HULDIGING

Zondag wordt een ware feestdag. Naast onze Bekerkampioenen (na de match) huldigen we ook de kersverse kampioenen van de U15 (tijdens de rust)!

SIGNEERSESSIE NA DE MATCH 
Na de wedstrijd volgt een signeersessie met de spelers, verspreid over de supporterspromenade en in de Business Lounge. Dé kans op een handtekening of foto met één van je bekerhelden. 

FOTOMOMENT MET DE BEKER
Niet alleen de spelers plaatsen we letterlijk en figuurlijk in de kijker. De beker zelf stellen we ook tentoon op de supporterspromenade ter hoogte van de Cornershop. Altijd al gedroomd van een foto met de officiële beker? Leg zondag je moment vast op de gevoelige plaat. 

3+1 OP ALLE CONSUMPTIES
We made it 4. Na 1964, 1984, 2010 werd 2022 toegevoegd aan het lijstje. Tot een uur voor aanvang van de wedstrijd geldt er dan ook een 3+1 promotie op alle consumpties op de supporterspromenade. Santé!  

EUROPE PLAY-OFFS ABONNEMENT

Wil je er graag bij zijn en ook de resterende matchen vanop de eerste rij volgen? Koop dan nu je Europe play-offs abonnement aan voordelige prijzen! 

Naar ticketpagina


Laten we er opnieuw een groot Gents feest van maken! 

COBW | #GNTGNK #WEWOAREGERIED