Vrancken: "Hopelijk donderdag met type-elftal"

Vrancken: "Hopelijk donderdag met type-elftal"

De voorbereiding zit erop, tijd om toe te leven nu naar de eerste officiële wedstrijd van het seizoen volgende week donderdag tegen Vikingur in de Conference League. "Het is jammer dat we geen resultaat konden neerzetten in de laatste oefenmatch, maar we moeten sowieso vertrouwen hebben", sprak coach Wouter Vrancken na de wedstrijd tegen Zulte Waregem.

Net als tegen Lille speelde KAA Gent ook tegen Zulte Waregem nog niet met de ideale 11. Er werd opnieuw gekozen voor een mix, met dit keer vooral jongens die nog minuten nodig hadden. 

"Vandaag hebben we vooral jongere spelers nog een kans gegeven om zich nog eens te laten zien, net als enkele anderen die door wat kwaaltjes nog minuten konden gebruiken", sprak de coach. "We moeten beter kunnen doen, maar het is wel een zware week geweest met veel conditietraining."

"Door omstandigheden konden we nog niet echt met het type-elftal spelen. Ik hoop dat iedereen donderdag fit is, zodat we er vol voor kunnen gaan." 

"Tegen Zulte Waregem miste ik nog wat energie in ons spel, tegen Vikingur moet dat op de eerste plaats komen. Het is nu de puzzel leggen tegen donderdag. Afhankelijk van hoe fit iedereen is, is er hier en daar nog een vraagteken maar voorts heb ik het elftal nu wel in mijn hoofd", besloot hij.


#COBW #GNTZWA #PRESEASON