Jong KAA Gent onderuit in Ninove

Jong KAA Gent is met lege handen teruggekeerd uit Ninove. Hoewel onze beloften op voorsprong kwamen, verloren ze alsnog met 3-1 op de achtste speeldag in 1e Nationale.

In de eerste helft had het team van Thomas Matton enkele goeie mogelijkheden, maar de efficiëntie ontbrak. Kort na de pauze viel de goal wel, toen Jassim Mazouz scoorde na een hoekschop: 0-1.

Het slechte nieuws was wel dat Tibe De Vlieger na dat doelpunt vervangen moest worden met een gebroken neus en dat Ninove ook meteen tegenscoorde via Yoshi Mariën.

Diezelfde Mariën maakte er vier minuten voor het einde 2-1 van. Jong KAA Gent ging nog op zoek naar de gelijkmaker en die viel ook, maar de goal werd afgekeurd door de scheidsrechter. Een derde Ninoofs doelpunt in de extra tijd besliste de wedstrijd definitief.

In de stand zakt Jong KAA Gent naar de vierde plaats op vijf punten van leider Tienen. Komende zaterdag ontvangen de jonge Buffalo's Knokke in de Chillax Arena. Bekijk hieronder ons Prefoot Menu, de extra animatie en kom onze jongens aanmoedigen!

PREFOOT KNOKKE

Opstelling: De Schrevel (GK), De Meyer, Vernemmen, Soumah, Demetrius (80' Van Hoorick), Van Den Bergh, Asselman, Vanderdonck, De Vlieger, (52' Soroka), Mazouz, El Adfaoui, Umar (80' Vydysh)

Doelpunten: 47' Mazouz 0-1, 52' Mariën 1-1, 86' Mariën 2-1, 90' Chirisungu-Lundjuire 3-1