Gaat het familiale Kerstdiner dit jaar bij jou door? Vergeet dan de stress die gepaard gaat met koken voor de hele familie en geniet ook thuis van de keuken van sterrenchef Danny Horseele!
Dankzij de kerstcatering van restaurant Horseele hoef je dit jaar geen eindeloze wachtrijen in de supermarkt te trotseren, bestel gewoon een menu en haal het af op 24 december tussen 11u en 17u30 in ons restaurant in de Ghelamco Arena! (Bestellen kan tot 18 december)
Het afhaalmenu omvat 4 gangen inclusief aperitiefhapjes (3 per persoon) en koffiemignardises, waarbij u kan kiezen uit volgende voorgerechten en hoofdgerechten:
Voorgerechten
- 6 Gillardeau oesters met een champagnesaus
- Terrine van ganzelever met chutney van geconfijt fruit en briochebrood
- Geconfijte zalm (Label Rouge) met frisse toetsen
- Halve kreeft koud met garnituur (supplement +20€)* of
- Aardappel met kaviaar (imperial Heritage 20 gram) en zure room (supplement +50€)**
Tussengerecht
Blanquette van zeevruchten en Noordzeevis met fijne groentjes en een rieslingboter
Hoofdgerechten
- Jong hertenkalf "Grand-Veneur" met wintergarnituur
- Ballotine van kalkoen "fine champagne "
Als wintergarnituur voor beide gerechten voorzien we: appel/veenbes-spitskool -purée van knolselder -witloof en amandelkroketjes
Nagerecht
- Bittere chocolade met donkere bosvruchten en Koffiemignardises
Bestellen kan via de bestelknop hierboven.
-
U kan uw bestelling doorgeven tot en met dinsdag 18 december.
-
Afhalen kan op 24/12 tussen 11:00 en 17:30
De prijs per menu en per persoon bedraagt 105 euro (125 euro* bij supplement met kreeft of 155 euro** bij supplement met kaviaar).