Buffalo en gek van de fiets? Rij mee met de Omloop van Vlaanderen!

Buffalo en gek van de fiets? Rij mee met de Omloop van Vlaanderen!

Op zaterdag 12 maart wordt voor de achtste keer al de recreatieve fietstocht de “Omloop van Vlaanderen” georganiseerd. Deze tocht maakt deel uit van de DVV Cycling Tour, het neusje van de zalm van de recreatieve fietstochten in België. (www.dvvcyclingtour.be). KAA Gent-abonnees genieten net als vorig jaar van een mooie korting!

Ook dit jaar zet KAA Gent mee zijn schouders onder dit event met start – en aankomstplaats aan onze eigen prachtige Ghelamco Arena. Je kan kiezen uit drie verschillende afstanden: 81km114km of de lange tocht van 150 km, voor elk wat wils dus! Vanuit Gent gaat het richting Zottegem en Brakel en worden enkele bekende hellingen aangedaan van de Vlaamse voorjaarsklassiekers zoals o.a. LebergValkenberg en de Taaienberg.

Het parcours is uitdagend en afwisselend, maar heeft geen loodzware opeenvolging van hellingen en is daardoor een ideale toertocht voor elke wielertoerist!

Korting voor abonnees!

Bovendien is er voor de fietsende KAA Gentsupporter een speciale korting van € 3 voorzien op de daginschrijvingsprijs op vertoon van je abonnement bij de inschrijving.

Kom dus meefietsen op zaterdag 12 Maart en laat zien dat de Buffalo supporter hoort bij de sportiefste van het hele peloton!

Alle info via deze link 

 

KAA Gent wieleroutfit te krijgen in de fanshop!

Nog geen passende wieleroutfit? Speciaal voor alle fietsende Buffalo's openen we onze fanshop die dag wat vroeger zodat je nog snel deze prachtige KAA Gent-wieleruitrusting van Jartazi kan bemachtigen!