Pyrotechnisch materiaal - veiligheid primeert

Pyrotechnisch materiaal - veiligheid primeert

De club is zijn supporters heel dankbaar voor de trouwe steun, zowel bij thuis- als uitwedstrijden. Vaak krijgen we ook lof van de tegenpartij over het voorbeeldige gedrag van de supporters en over hun onvoorwaardelijke steun!

 

 

Er is ook een minderheid die onze goede reputatie af en toe schade berokkent door uit te pakken met voetzoekers en pyrotechnisch materiaal zoals Bengaals vuur, rookpotten enz.; dit heeft totaal geen zin en betekent zeker geen meerwaarde voor onze spelers, integendeel ! Wij willen dat onze spelers optimaal geconcentreerd en scherp aan de aftrap komen.

Supporters in de onmiddellijke omgeving van deze amokmakers zijn het slachtoffer: verbrande vlaggen en kledij, paniekreacties en gehoorschade!

De aanstokers zijn in overtreding met de voetbalwet en het stadionreglement: stadionverbod en juridische vervolging zijn onvermijdelijk het gevolg. Iedereen die zich schuldig maakt aan het gebruik van pyrotechnisch materiaal, of dit gebruik mee mogelijk maakt, kan en zal vervolgd worden.

Daarom vragen de club en de supportersfederatie nog eens met aandrang om dit euvel samen uit te roeien!

We are one family, we are buffalo!