KAA Gent in zee met Callant Insurance & Financial Advice/ iFinco

KAA Gent in zee met Callant Insurance & Financial Advice/ iFinco

Met grote trots kondigen wij een nieuw partnership aan met CALLANT. De verzekerings- en kredietmakelaar zal ons de komende jaren verzekeren van (extra)sportief succes!

Met meer dan 30 jaar ervaring in de verzekeringswereld, is het familiaal groeibedrijf uitgegroeid tot één van de 10 grootste, onafhankelijke makelaars van het land.

Callant is een partner in verzekeringen, financieel advies en kredieten. Het is dé one-stop-shop voor al uw financiële vraagstukken.

De makelaar telt ondertussen meer dan 140 medewerkers, verspreid over de kantoren Oostkamp, Antwerpen, Geel, Evergem en Lochristi.

KAA Gent vertrouwde alle verzekeringen van de club en zijn spelers toe aan Callant. Maar niet alleen KAA Gent, ook u als supporter zit meer dan goed bij Callant. Nooit veraf en altijd beschikbaar om het juiste advies te geven om klanten financiële gemoedsrust te bieden alsof het familie is. Ongeacht of het een particulier, kmo of grote (internationale) onderneming is.

“Samen met en dankzij KAA Gent willen we onze naamsbekendheid verder uitbreiden en krijgen we toegang tot een breder netwerk. Zo kunnen we voortaan ook als sportiefste makelaar onze klanten soigneren door hen uit te nodigen naar top voetbal op KAA Gent. De gedeelde waarden tussen beide familiale organisaties zorgen ervoor dat een partnership een logische stap in de toekomst is”, aldus Peter Callant en Mathias Cooreman.  


#KAAGENT  #SPORTIEFSTEMAKELAAR #CALLANT