Jong KAA Gent wint bij Cappellen

Na de nederlaag tegen leider Sporting Hasselt heeft Jong KAA Gent de rug gerecht met een 2-3-overwinning op het veld van Cappellen. Met 7 op 12 staan onze beloften derde in 1e Nationale.

Gyano Vanderdonck was goed op dreef in de eerste helft en het was dan ook geen toeval dat hij na 38 minuten voor de 0-1 zorgde, meteen ook de ruststand. Jong KAA Gent verdubbelde kort na de pauze de voorsprong. Abdullahi bediende Umar en de 0-2 stond het op scorebord.

Match gespeeld? Toch niet, want Cappellen prikte tien minuten later tegen. De jonge Buffalo's waren dit keer niet van plan om het uit handen te geven en nadat een schot van Abdullahi afgeweken was op Mazouz werd het 1-3. Het late tegendoelpunt van de thuisploeg maakte nog weinig uit.

Na een goeie wedstrijd kunnen de beloften nu met vertrouwen uitkijken naar de match van komend weekend, zaterdag om 19u30 in de Chillax Arena tegen Dessel. Supporters op post!

Opstelling: De Schrevel, De Meyer, Soumah, Vernemmen (C), Ayinde, Van Den Bergh, Vanderdonck, De Vlieger (65' El Adfaoui), Mazouz (90' Van Hoorick), U.Abubakar (73' Vydysh),  Ab.Abdullahi

Doelpunten: 38' Vanderdonck 0-1, 48' U.Abubakar 0-2, 58' Kil 1-2, 71' Mazouz 1-3, 87' Symons 2-3