Win een Pitch Experience voor KAA Gent - Club Brugge via Delta

Win een Pitch Experience voor KAA Gent - Club Brugge via Delta

Speeldag 6 - Jupiler Pro League - 03-09-2023 om 13:30 u

Via onze partner Delta maak je kans op een Pitch Experience voor 2 personen voor de aftrap van KAA Gent - Club Brugge. Vul hieronder het formulier in en beantwoord de wedstrijdvraag en wie weet volg jij de opbouw naar de match vanop de eerste rij! 

Wat houdt in Pitch Experience juist in? 

Voor aanvang van de wedstrijd nemen we je mee naar het veld ter hoogte van de dug-out. Daar heb je even de tijd om een unieke foto te nemen. Vervolgens mag je in de catacomben plaatsnemen waar de spelers verzamelen om het veld te betreden. De ultieme concentratie, laatste bemoedigende woorden en spanning op de gezichten. Dichter bij de actie kom je echt niet. 

DOE MEE (18+)

Over Delta 

In een kluwen van verschillende crypto en stock apps is er slechts één die je een volledig en live overzicht geeft van al je investeringen: Delta, een Gentse app die automatisch linkt en synchroniseert  met crypto-wallets, stock-portefeuilles, NFT wallets en andere activa… Wat ben je waard? Je weet het in een klik. Delta maakt het makkelijker om de juiste investeringsbeslissingen te maken door een heldere kijk te geven op wat je bezit. Met Delta neem je zelf  je financiële toekomst in handen.  Ontdek meer.


COBW #GNTCLU