Abonnementenverkoop voor niet-abonnees

Abonnementenverkoop voor niet-abonnees

Was u vorig seizoen nog geen abonnee van KAA Gent, dan kan u bij ons terecht voor een abonnement vanaf woensdag 1 juli.

Het fantastische seizoen 2014-2015 werd bekroond met de eerste landstitel voor KAA Gent. Daarnaast kwalificeerden we ons voor het eerst rechtstreeks voor de poulefase van de Champions League. De titel werd gevierd als nooit tevoren, met als ongelofelijke apotheose de huldiging in de stad waarbij 125.000 Buffalo’s  hun helden toejuichten op het water en op het Emile Braunplein.

Gezien het grote enthousiasme waarmee de eerste landstitel van KAA Gent werd onthaald, verwachten we dan ook een heuse stormloop op de abonnementen voor volgend seizoen.

>> Klik hier voor de praktische info over vrije verkoop van abonnementen (zowel online als loket)

>> Klik hier voor de abonnementsprijzen.

 

Champions League in de Ghelamco Arena!

Wie abonnee is, krijgt een exclusieve periode waarin je (op jouw eigen abonnementsplaats) een abonnement of tickets voor de beker, Play Off 1 of de Champions League kan kopen!

Abonnees hebben ook gratis toegang tot de galamatch tegen Girondins de Bordeaux op zondag 12 juli in de Ghelamco Arena.

Bovendien is de kans groot dat we enkele grote Europese namen loten. De interesse voor Champions League-abonnementen zal navenant zijn. Dus aarzel niet, koop een abonnement voor de competitie en zorg dat jij ook voorrang krijgt voor de Champions League!

Een abonnement kopen doe je online of aan de kassa

Een abonnement kopen kan zowel online als aan het Ticketing Office zelf (klik hier voor onze openingsuren). We raden aan uw abonnement online te kopen. Zo vermijdt u wachtrijen aan de kassa en kan u in enkele tellen in het bezit zijn van zo’n felbegeerd abonnement.

>> Klik hier voor de praktische info over vrije verkoop van abonnementen (zowel online als loket)
 

Vrije verkoop vanaf 1 juli / Zullen er dan nog plaatsen zijn?

Wie nu geen abonnement heeft, hoeft niet te vrezen dat hij of zij er bij de start van het nieuwe seizoen niet bij kan zijn. Wanneer alle huidige abonnees zouden verlengen, zijn er maximaal 15600 abonnementen verkocht na de voorrangsperiodes.

Dan resten nog 1400 vrije plaatsen. Er zullen immers maximaal 17.000 abonnementen verkocht worden. De resterende vrije plaatsen zullen dan enkel nog in dagverkoop aangeboden worden.