96'

EINDE VAN DE WEDSTRIJD - EINDSTAND 2-2

08-08-2024 - 20:06
95'

Adamsen devieert een ultieme hoekschop via de grond naar doel, de bal botst naar de verste hoek, waar Yokota de bal net niet kan wegkoppen: alsnog 2-2...

08-08-2024 - 20:05
93'

Dean komt goed ingelopen op een voorzet van Yokota en kopt onhoudbaar onder de lat binnen: 1-2!!!

08-08-2024 - 20:03
92'

Yokota haalt de achterlijn en zet voor, maar niemand kan bij de bal

08-08-2024 - 20:02
90'

Er worden minstens drie minuten bijgeteld

08-08-2024 - 20:00
89'

Ook Gambor komt erin, Fadiga gaat eraf

08-08-2024 - 19:59
89'

Yokota valt in voor Gudjohnsen

88'

Een afstandsschot van Gammelby vliegt een paar meter naast.

08-08-2024 - 19:58
79'

Ostrom wordt vervangen door Gammelby

08-08-2024 - 19:49
79'

Gerkens komt gevaarlijk ingegleden, maar raakt wel de bal, toch krijgt hij geel

73'

Andersen wordt vervangen door Freundlich

08-08-2024 - 19:43
73'

Pyndt komt erin voor Brink

72'

Sonne probeert het vanop afstand, maar besluit over

08-08-2024 - 19:42
71'

Ook Surdez gaat naar de kant, Dean is zijn vervanger

08-08-2024 - 19:41
71'

Hong wordt vervangen door Gandelman

70'

Nielsen kopt van dichtbij voorlangs

08-08-2024 - 19:40
65'

Gudjohnsen krijgt geel voor een trekfout

08-08-2024 - 19:35
64'

Kums gaat naar de kant voor Gerkens

08-08-2024 - 19:34
64'

Na een knappe dribbel zet Surdez voor naar de inglijdende Gudjohnsen, maar die kan er net niet bij

61' OG

Een voorzet van Fortuna wijkt af op het scheenbeen van Pedro Ganchas en valt zo met een gelukje over de keeper in doel: 1-1!

08-08-2024 - 19:31
59'

NIelsen valt in voor Bakiz

08-08-2024 - 19:29
56'

Surdez komt centimeters te kort om bij een voorzet van Fadiga te kunnen

08-08-2024 - 19:26
50'

Geel voor Fortuna

08-08-2024 - 19:20
48'

Roef kiest de juiste hoek, maar de strafschop van Adamsen verdwijnt onhoudbaar in de linkerhoek: 1-0

08-08-2024 - 19:18
47'

Kums is net te laat met zijn ingreep in de zestien, de scheidsrechter geeft aanvankelijk voordeel, maar wanneer er geen doelpunt uit volgt, fluit hij voor de strafschop

08-08-2024 - 19:17
45'

EINDE VAN DE EERSTE HELFT - RUSTSTAND 0-0

08-08-2024 - 19:15
45'

Een voorzet belandt voor de voeten van Gudjohnsen, die stevig uithaalt, maar Röden devieert de bal nog in hoekschop

35'

Adamsen wil de bal naar de linkerbovenhoek krullen, maar mikt over en naast

08-08-2024 - 19:05
32'

Larsen krijgt wat ruimte om aan te leggen, maar schiet van buiten de zestien een metertje over

08-08-2024 - 19:02
29'

Fadiga probeert het vanop afstand, maar zijn schot vliegt hoog over

08-08-2024 - 18:59
23'

Adamsen glipt door het centrum van de verdediging en gaat op Roef af, maar die staat pal en weet het schot nog te keren!

08-08-2024 - 18:53
5'

Scheidsrechter Chiochirca wordt naar het VAR-scherm geroepen, maar oordeelt dat het uitkomen van Roef niet foutief was, geen strafschop dus.

08-08-2024 - 18:35
3'

Sonne komt schuin voor doel, maar Roef komt uitstekend uitgelopen en verhindert zo dat hij kan uithalen

08-08-2024 - 18:33
1'

Onze jongens voor vanavond!

08-08-2024 - 18:31
0'

Start van de tweede helft

08-08-2024 - 18:30
0'

Start van de wedstrijd

0'

Here we go, COBW!

0'

De wedstrijd staat onder leiding van de Oostenrijker Christian-Petru Ciochirca, bijgestaan door zijn landgenoten Maximilian Weiss en Michael Obritzberger. Vierde scheidsrechter is Alexander Harkam.

0'

De opstelling van Silkeborg IF: Bakiz, Adamsen, Klynge, Larsen, Brink, Andersen, Sonne, Rödin, Ganchas, Ostrom, Larsen