57'

Tsuyoshi Watanabe kan niet meer verder en wordt gewisseld door Ismaël Kandouss.

10-07-2024
53'

Goal AEK Athene. Rota wordt diep gespeeld en krijgt de bal in zijn loop. Hij knalt de bal met een krul voorbij doelman Davy Roef.

10-07-2024
35'

Abdoul Ayindé komt dan weer Archie Brown vervangen aan de rust.

10-07-2024
35'

Andri Gudjohnsen wordt vervangen door Tarik Tissoudali.

10-07-2024
35'

HT 1-1 | Halfweg in Zeeland. Zine zette de Buffalo's meteen op scherp met een vroege goal. Naarmate de wedstrijd vorderde, trokken de jongens van Wouter Vrancken de wedstrijd naar zich toe met een mooie lob van Hong als kers op de taart. Op naar de volgende 35 minuten.

10-07-2024
35'

Rusten in Zeeland.

10-07-2024
18'

GOAL! Hong ziet dat de Griekse keeper ver uit zijn goal staat en waagt zijn kans met een lob. De bal valt net onder de lat binnen. Slimme actie van de Zuid-Koreaan.

10-07-2024
2'

Goal voor AEK Athene dat meteen op voorsprong komt bij de eerste aanval via Zine.

10-07-2024
0'

Er staan twee wedstrijden op het programma. De eerste wedstrijd wordt gespeeld om 15u en duurt 2x 35 minuten. Deze match is te bekijken via livestream. De tweede wedstrijd duurt 2x 30 minuten en is niet live te bekijken.